Режисьорът Адам Маккей подкрепи отрицателните отзиви за своя филм Не поглеждай нагоре

...
Режисьорът Адам Маккей подкрепи отрицателните отзиви за своя филм Не поглеждай нагоре
Коментари Харесай

Режисьорът на "Не поглеждай нагоре" подкрепи критиците си 

Режисьорът Адам Маккей поддържа отрицателните отзиви за своя филм " Не поглеждай нагоре " (Don`t Look Up), написа уеб сайтът IndieWire.

Маккей, който е и сценарист, означи, че сходни филми са част от невероятното време, в което живеем. Според него феновете имат цялостното право да бъдат недоволни и да разгласяват негативни мнения за комедията.  „ Хората би трябвало да мразят филмите, да ги обичат, да ги разискват. Приветстваме негативната противоположна връзка. Наистина е добре феновете да се борят, да бъдат буйно увлечени “, счита Маккей.

Световната премиера на " Не поглеждай нагоре " - комедия, " основана на в действителност вероятни събития ", с петима носители на общо 10 награди " Оскар ", беше  през декември 2021 година в Netflix. Филмът разказва историята на двама учени, които научават за великански астероид, идващ Земята и се обръщат към държавното управление и медиите с вярата да предупредят света за заплахата.

Всъщност мнението на множеството фенове за кино лентата на Маккей напълно не е негативно, а по-скоро в противен случай —  оценката сложена на „ Не гледай нагоре “ в IMDB с гласовете на 280 хиляда фенове e 7.3 от 10. Критиците обаче не са толкоз благосклонни — те дават 49 точки от 100, а множеството мнения са отрицателни.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР